Reactie plaatsen

Reacties

Melanie
2 maanden geleden

Wat was het fijn bij Marieke! Marieke heeft zowel ons, als onze dochter, handvatten gegeven om om te gaan met een brein die net iets anders werkt. Hierdoor is er bij onze dochter een beter zelfbeeld en wat meer rust ontstaan. Ook een stukje samenwerking met school heeft er voor gezorgd dat ook daar de juiste middelen geboden worden en er meer begrip is. Marieke laat je kind inzien dat je mooi bent wie je bent en om hulp mag vragen om te groeien. Heel waardevol!

FB
3 maanden geleden

We kunnen tegenwoordig spelletjes spelen met onze zoon van 9 jaar. Door zijn drang om te willen winnen was dit nooit gezellig en eindigde een spel vaak eerder of in gedoe.. Bedankt voor je hulp hierbij Marieke!

John
3 maanden geleden

Marieke helpt onze zoon enorm in zijn persoonlijke ontwikkeling. Dit uitte zich in onzekerheid, misschien wel een verminderd zelfbeeld, waardoor bijvoorbeeld enkele schoolprestaties en omgang met andere kinderen achterbleven.

Onze zoon heeft hard gewerkt en jouw rol hierin is groot. Gegroeid in zelfvertrouwen, grote stappen gezet op school, uit zich veel meer in woord en vooral humor. Hij durft zich steeds meer te laten zien. Jullie zijn niet nog niet klaar maar reeds hartelijk bedankt voor zover. Zo enorm gelukkig mee🙌.

Fam. Schuurman
3 maanden geleden

We zijn bij jou gekomen omdat ons kind nieuwe situaties vaak erg lastig vindt, flinke drempelvrees kan hebben en vaak last heeft van opgekropte spanning (boosheid thuis en migraine). Hij is o.a. sensitief, perfectionistisch en faalangstig; een soms pittige combinatie:) Je wist hem snel op zijn gemak te stellen en al na een paar sessies stelde hij zich voor je open. Belangrijk, want doordat je met hem hebt gebouwd aan een goede basis kun je vanuit daar verder werken. Boksen, kleuren, bouwen, creatief bezig zijn, etc. Fijn dat je na elke sessie ons een update via whatsapp gaf. Prettig om na een reeks van 5 sessies een zeer uitgebreide terugkoppeling te krijgen in een oudergesprek. Je gaf mij echt een bevestiging van wat ik zelf ook signaleer, super herkenbaar dus allemaal. Verschil is dat jij hier de professional bent en ons kind handvaten kan geven, daar zijn we niet zo goed in als jij=) Ook mooi dat er nu al wat resultaten te merken zijn! Wij zijn in elk geval heel trots op de stapjes die hij nu zet en zijn benieuwd naar het vervolg. En hij? Hij vindt het “heel, heel, héél leuk bij ‘juf’ Marieke!”