Over mij

Ik ben Marieke Velderman, 39 jaar, samenwonend met mijn partner Roy en moeder van een dochter van 9 en een zoon van 6. Wij zijn woonachtig in Raalte.

Na 15 jaar werkzaam te zijn geweest als leerkracht heb ik er in 2022 voor gekozen om mijn eigen praktijk Kikke Kindercoaching op te zetten. Sinds september 2023 werk ik helemaal zelfstandig als kinder- en jongerencoach.

Waarom kindercoach?

In het onderwijs maakte ik kinderen mee die onvoldoende in hun kracht stonden, stress ervaarden/prikkelgevoelig waren, de lat voor zichzelf hoog legden, zich moeilijk konden concentreren, moeite hadden om voor zichzelf op te komen, moeite hadden om tot leren te komen, kortom teveel om als leerkracht in een grote groep aan te kunnen pakken.

Ik wilde het anders, meer oog voor het individuele kind!

Wat wil ik bereiken met mijn coaching?

Ik wil het verschil maken voor een kind, een kind in zijn ‘kracht’ zetten, meer zelfvertrouwen laten ervaren, voor zichzelf op laten komen, meer rust laten ervaren. Dat zijn dingen die ik kinderen gun en heel graag wil bieden. Zodat ze aan het eind van een traject bij mij weer gelukkiger in het leven staan, hun eigen keuzes durven maken en blij zijn met wie ze zijn. Dat gun je jouw kind toch ook?

Ouderbegeleiding

Waar ik ook veel ervaring en plezier in heb is gesprekken met ouders. Ik vind het heel belangrijk om met jullie als ouders in gesprek te gaan over de ontwikkeling van jullie kind. Deze oudergesprekken en het tussentijdse contact met jullie als ouders zijn essentieel voor een goede begeleiding. Alleen samen kunnen wij ervoor zorgen dat jullie kind weer gelukkiger door het leven gaat.“Vandaag heb ik het verschil voor een kind gemaakt”"